Gazipaşa Ziraat Odası

ZOBİS
Gazipaşa Ziraat Odası > Haberler > ANTALYA Gazipaşa Ziraat Odası Başkanı Yusuf Çelik'e mesai arkadaşları sürpriz doğum günü kutlaması yaptı.

Kesilen pastalar odayı ziyarete gelen çiftçilere de ikram edildi.

Bu Çalışma kardeşlerimle Gurur duyuyorum kızım ve yeğenlerim dahil kendilerine ayrı ayrı TEŞEKÜR EDİYORUM

Gazipaşa Ziraat Odası Başkanı Yusuf Çelik'in 49'uncu yaşını kutlamak isteyen birbirinden habersiz 3 oda personeli, ayrı ayrı kutlama yaptı. 3'ü de Başkan Çelik için pasta alan çalışanlar arkadaşlarıyla birlikte doğum gününü kutladı.

Sürprizinden dolayı mutlu olduğu kadar duygulanan Çelik, "Bu anlamlı günde beni hatırlayıp sürpriz yapan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Böyle bir şey olacağını beklemiyordum. Şaşırdım, aynı zamanda çok mutlu oldum. Bütün arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ederim" dedi.

Kesilen pastalar odayı ziyarete gelen çiftçilere de ikram edildi.