Gazipaşa Ziraat Odası

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Gazipaşa Ziraat Odası > Haberler > Gelin Kardeş Olalım Projesinde yer alan Sur İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'nün sunduğu proje, Antalya'nın Gazipaşa İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ile eşleşti.

Gelin Kardeş Olalım Projesinde yer alan Sur İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'nün sunduğu proje, Antalya'nın Gazipaşa İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ile eşleşti.

Antalya Tarım ve Orman İl Müdürlüğü'nün çağrısına yönelik Gelin Kardeş Olalım Projesinde yer alan Sur İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'nün sunduğu proje, Antalya'nın Gazipaşa İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ile eşleşti.Proje komisyonunca yapılan değerlendirme sonucunda "Kardeşler El'ele 2023'e" Projesi ile hazırlanıp sunulan Gelin Kardeş Olalım projesi kapsamında örtüaltı sebzecilik konusunda üretimden ihracata kadar olan süreçteki konulardan bilgi birikimi ile kardeş ilçelere aktararak 2023 hedeflerine ulaşmasına katkı sağlanması amaçlanıyor. Bu nedenden dolayı Diyarbakır Sur İlçesinden ilçemize gelen çiftçilerimize hoşgeldiniz diyor, saygılarımı sunuyorum.